Voor PO
Voor PO

Cultuureducatie op school verrijkt het leven van leerlingen, verruimt hun blik en verschaft hen nieuwe vaardigheden. Stadkamer wil de plek van cultuureducatie in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs verstevigen en de kwaliteit van cultuureducatie verhogen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

De adviseurs Cultuureducatie van Stadkamer ondersteunen en adviseren scholen op het gebied van cultuureducatie. Zij bieden deskundige hulp bij het vinden van een passend cultuuraanbod voor leerlingen en leerkrachten, waarbij de wensen en behoeften van de school het uitgangspunt zijn. Met cultuuraanbieders kijken ze hoe het cultuuraanbod zo goed mogelijk kan worden afgestemd op de vraag van de scholen. De adviseurs van Stadkamer kennen het Zwolse cultuuraanbod en zijn expert op het gebied van onder andere ontwikkeling van cultuureducatieve activiteiten, cultuurbeleid en leerlijnen.

Op deze website tonen cultuuraanbieders (uit de regio Zwolle) hun aanbod waaruit scholen zelf een keuze kunnen maken. Stadkamer bewaakt de kwaliteit van dit aanbod zo goed mogelijk. De cultuuraanbieder blijft verantwoordelijk voor de uitvoering. Stadkamer ondersteunt de school - indien wenselijk - graag op organisatorisch, administratief en financieel gebied.

Voor advies en meer… onze adviseurs helpen je graag op weg!